kedze mam pred sebou trochu dlhsi trek tak sa cez vikend opat susilo maso. Pouzil som hovadzie stehno celkom slusnej kvality bez nejak extra vela tuku.

Nakrajane na rezne, odblanene sa nakrajalo na tenke pasiky. Treba si dat zalezat aby tam neostal tuk a blany.

Samotne ochutenie je na kazdom. Zaklad je kvalitna sojova omacka, woncester, koreniny, granulovany cesnak, bylinky, kecup, a... uz ani neviem co...

Zmes sa premiesa a dobre sa zatazi aby sa masko dobre nasiaklo. Ja som pouzil do misky tanier opasne otoceny a zatazil som to hrncom polievky...

Po dvoch troch dnoch sa maso ocisti do sucha servitkom aby sa odsteranila vsetka dobrotka a v prvom rade vlhkost.

Na susenie pouzivam trubu a rost z nej. Na drevene spajdle napicham maso a prestrcim cez rost aby sa maso nedotykalo a malo okolo seba priestor. Takto som rozlozil 1100g

Susim podla struktury masa zhruba 8-12 hodin. Obcas treba rost pretocit aby sa susilo rovnomerne. Dvierka treba mat pootvorene aby mala kade vlhkost utekat.. Teplota cca 65-70 stupnov. Toto stehno sa susilo 9 hodin.

cely objem sa zmensil na 440g. A chuti fantastikus..