Michal píše:Zatial som prisiel do styku iba s americkymi MRE... U nich zavisi od toho ake je hlavne jedlo, niektore su dobre ine su horsie a niektore sa daju jest fakt len ked je clovek ukrutne hladny
Treba ale davat pri nich pozor, MRE nie je urcene ako 1 balicek = den. Tusim sa uvadza, ze v bojovom nasadeni alebo pri velkom vydaji energie by sa mali jest az 3 denne.
rayen píše:kupis aj original vojenske MRE, vacsinou su od US vojakov z Nemecka, ja mam s nim dost velke skusenosti, mne osobne vyhovuju viac ako PODAP, kedze z toho su len 4 varianty, vyhoda MRE ze sa daju ohriat aj bez ohna, pouzijes taky drist co je v baliku, ktory reaguje s vodou
rayen píše:8€ sa mi zda vela, kedze co som sa dostal k nejakym isla cena od 4€ do 6€, mne osobne najviac chutil Sloppy Joe, ale dobre su aj tie kde je kuracie maso, velmi dobry je syr Jalapeno, naposledy som Chili beans a tie boli tiez v pohode, ale niektore jedla sa menia kazdy rok, snad som ti nejak pomohol, ale vsetko je aj vec chuti, kedze kazdemu chuti cosi ine, ale aspon ze tam mas vypisane co obsahuje ktory ten balik
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia