ja pouzivam len hlinikovi riad nerez nemam rad koli zlemu rozvadzaniu tepla. abi sa tento nedostatok stratil musel bi mat velmi hrube dno a tam bi vysiel nedostatok s nadbitkom hmotnosti.
mam 2 sady hlinikoveho armadneho esusu priamo z vojenskeho skladu. zistil som ze pre jedneho je akurat toto dostatocne teda aspon na ture kde si jedlo nechistam aj dopredu
dalej mam jednu hlinikovu tabornicku sadu z 2 hrncou a pokrivky ktora sa da pouzit ako panvica je to sada s takym akobi kliesticovim uskom a ked chcem tak do mensieho hrncanapcham este aj komplet armadny esus takze na veciu akciu mam sadu 6ks riadu
dalej mam jeden 5l hlinikovi kotlik chcem dokupit aj jeden velky kotol ale ten kedze nebude noseny na chrbte teda nehrozi otlcenie moze bit aj smaltovany
este aj naberacku co berem ku kotliku ked viem ze nebude cas ju virezat z dreva mam armadnu hliniovu
co sa tyka varenia na ohni tak kotlik je asi jasny
a isto aj najlepsi
ostatne proste davam do pahrebi na okraji ohniska a neriesim ziadne podopieranie a podobne
ked peciem banok tak esus sturim do pahrebi a uhlikmi aj osipem pokrievku