Kuracie Trapperske Ragu.
Tak , dopredu musim upozornit ze ,,trapperske ragu" je len môj nazov a netreba to teraz rozoberat ze ci to je trapperske jedlo alebo nie

. Nazval som to tak pretoze si myslim ze toto jedlo je velmi jednoduche na pripravu aj v tabore . Aj suroviny su lahko dostupne a v pohode sa daju doniest trebars na ,,zraz"
Budeme potrebovat . (pisem suroviny ako to robievam ja - kazdy tam prida alebo neprida co som uvazi

)
cize - Kuracie prsia , pôr , cesnak , rajciny , sampinony, cesnak , slaninku (najlepsie domacu alebo poriadnu udenu solenu z obchodu ) no a potom klasika , sol , cierne korenie .
Postup : Nakrajame si pôr a slaninku . Zacneme smazit slaninku a ked iz je slaninka pekna do zlata pridame pôr. Tym si pripravime tzv. ,,cibulovo-slaninovy zaklad" v tomto pripade pôrovo slaninovy

. Ked por pekne zmekne tak pridame kuracie prsia pokrajane na kocky . ( tu je podla mna dolezite aby panvica bola poriadne rozpalene , pretoze ak vtedy pridame kuracie prsia tak sa maso zceli , vznikne na nom kora , zvnutra bude stavnate a zvonka chrumkave . Osolime okerenime a ked sa maso ,,zceli" tak pridame pokrajane rajcinky a sampiony . Teraz iz len pockame kym to cele zmekne dochutime ak treba , ak nie tak je hotovo .pred koncom dame najemno pokrajany CESNAK . Tak prajem dobru chut !