Po opravdu dlouhé době jsem dělala müsli tyčky podle
Chameleonova receptu (je to asi i tady na vlákně). Do mých tyčinek jsem dala kešu, vlašské ořechy, brusinky a borůvky, oproti originálnímu receptu jsem také dala méně vloček, takže výsledek je "hutnější." Suché plody jsem nedávno koupila z velkoobchodu se zdravou výživou, takže vyšly oproti mini-balením ze supermarketu výrazně levněji.
A druhá změna - nepekla jsem v kuse jako koláč, ale rovnou jsem modelovala do tyček, levačkou jsem hmotu pěkně zmáčkla do pevného válečku a širokým příborovým nožem v druhé ruce jsem upravila tvar. Minule se mi po krájení totiž rozpadaly, teďka drží velmi dobře, ačkoliv jsou spíš měkčí. Každý kus jsem před uložením do krabičky zamotala do kousku pečícího papíru. Odteď se budu v práci opravdu těšit na svačinu.
