sally píše:Kenaiwolf, mohol by si prosím napísať viac o tých kokteiloch? Aká je spotreba vody pre ich prípravu? Kde sa dajú tie koktejly i jonťáky zohnať?
sally píše:tak to vyzerá zaujímavo Kde sa dajú tie prášky zohnať a koľko za ne približne pýtajú?
weber píše:To vazne so sebou beriete tolko vody? Ja si beriem vacsinou 1-2 litre... vacsinou chodim do Malej Fatry a okolia vzdy je tam tolko pramenov, ze ked sa napijem pri prameni a naberiem si 1 liter, tak po dalsi pramen nemam problem... vodu neprevaram... dokonca ked som bol v spanielsku, kde to je s pramenmi horsie, ani tam som vodu nevaril... akurat som si kazde rano a vecer dal panaka... verte ci nie, zaludocne problemy z vody som este nemal... male mnozstvo alkoholu odporucaju aj znami, co posobia ako dobrovolnici v krajine tretieho sveta a v krajinach postihnutych prirodnymi katastrofami...
stormmast3r píše:Skúšali ste niekto na dezinfekciu vody priamo SAVO? Na flaši piše, že je vhodne na chlorovanie vody v studni. V SAS priručke piše že domace bielidlo je vhodné na dezinfekciu vody pri dávkovani 2 kvapky na liter.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť