Martinú píše:Počul som, že uchovec bazový je jedlý za surova. Má niekto skúsenosti s jeho konzumáciou za surova ?
kacenak píše:Niekto z východu, rastú už huby ? Dnes to idem skontrolovať, ale nemám hubárske oči, tak uvidí sa či dačo nájdem.. Chcel by som kuriatka, tie som dlho nevidel. Plávkz už rastú, ako ich pripravujete ? Moja starká to robievala na plechu v trúbe, dala plávku spodkom hore, na to slaninu, na to cibulu, a tak dala zapiecť, nepamatám jak to ochucovala, ale bolo to
lynx píše:kacenak píše:Niekto z východu, rastú už huby ? Dnes to idem skontrolovať, ale nemám hubárske oči, tak uvidí sa či dačo nájdem.. Chcel by som kuriatka, tie som dlho nevidel. Plávkz už rastú, ako ich pripravujete ? Moja starká to robievala na plechu v trúbe, dala plávku spodkom hore, na to slaninu, na to cibulu, a tak dala zapiecť, nepamatám jak to ochucovala, ale bolo to
Neviem, ci uz rastu, uz 2 tyzdne som nebol v lese ... Ja plavkam nedoverujem, teda nedoverujem sebe v rozpoznavani plavok, radsej zbieram na istotu - hriby, kozaky, bedle, kuriatka
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia