Dnes bolo trochu casu a pekne pocasie, tak som si bol vyskusat postavit prvy pristresok,len tak cca ako som videl tu na fotkach system hura do toho.
Hned som zistil kopec nedostatkov ktore treba doladovat, ale o to mi vlastne slo, neplanoval som prenocovat, len taka prechadzka 8km lesom, poopekat a vyskusat celtu z baumaxu.
Najprv ma zaskocil sneh, kedze v meste ho uz vobec niet neuvedomil som si z v leste este stale je. Na dalsie pokusy, pripadne prenocovanie si este pockam na teplejsie pocasie. Les vyzera inak ked je zasnezeny, aj ked som v tejto lokalite uz parkrat bol, pripadalo mi to ako keby som tam prvy krat. Pri stavani pristresku som zistil ze by som sa asi mal naucit viazat uzle, lebo jediny co som vedel bola maslicka
Nedarilo sa mi zalozit ohen, pouzil som prirodny spagat, zapalky ... asi 40minut som sa s tym babral, uz som myslel ze budem hladny no potom som si spomenul na 2 kocky pepo co som mal vo vaku, ale ani s nimi sa mi moc nedarilo a pomaly som zacinal byt zufaly. Nakonieco to nejakym zazrakom vyslo (spomenul som si na tu pisane rady, ze treba brat suche drevo zo stromov, nie zo zeme) a podarilo sa mi aj opiect spekacky, mnam. Pri robeni palice na opekanie som sa porezal samozrejme som nemal lekarnicku, tak som len papierovu vreckovku omotal spagatom. Pocas svojho mini pobytu som videl diviaka, no bohuzial som nestihol dostatocne rychlo vybrat fotak predtym ako odkracal prec.
Konecne som sa mohol najest vysnivanych spekaciek :) a trochu si vysusit topanky pri ohni, a polezat na karimatke pod pristreskom. Spacak sa mi nechcelo roztvarat, mal som ho len pod hlavou. Nabuduce si dam ohen asi dam blizsie ku lozku.
Par fotiek z dnesnej vychadzky: http://imgur.com/a/YTgGq (moc sa mi nesmejte, som este lama )