zub.kefka a pasta
nazvime to celkovo hygienicky balicek,
ci uz ide o opalovacie mlieko,
wc papier, sampon, kto si tam co da.
Ja osobne aj Antipo na nohy (pouzity obal
je lahsi, nepotrebujem plne Antipo) a
zelenu Alpu + antiperspirant.
Kapo píše:Tak občas nosím aj takúto výstroj ....
MYSSKYN píše:Ahoj zdravím všechny přátele bushcraftu Rovnou se přiznám že jsem úplnej amatér a v lese jsem nikdy nebyl více jak jeden den (pracuju na tom)ale i tak jsem si vytvořil takovou sestavičku která mi zpříjemnuje pobyt venku a mimo těch vařičů tahám každej den uplně všechno a už se to několikrát i vyplatilo
jura_czech píše:MYSSKYN píše:Ahoj zdravím všechny přátele bushcraftu Rovnou se přiznám že jsem úplnej amatér a v lese jsem nikdy nebyl více jak jeden den (pracuju na tom)ale i tak jsem si vytvořil takovou sestavičku která mi zpříjemnuje pobyt venku a mimo těch vařičů tahám každej den uplně všechno a už se to několikrát i vyplatilo
Zdarec, jen skromnej dotaz - proč s sebou taháš čtyři nože? Podle mě je jedno z kouzel bushcraftu, potažmo trekkingu minimalistický vybavení. Já s sebou obvykle tahám jeden Victorinox a Moru beru fakt když už vím, že budu něco víc řezat. Ale samozřejmě každému co jeho jest
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť