edit:ak to sem nepatri tak to presunte ja som len nevedel kam to dat

v.v.l.a.a.d.o.o píše:Medveď sa o teba vôbec nezaujímal a ty naňho vyťahuješ revolver .
v.v.l.a.a.d.o.o píše:Ale chcem sa opýtať ako to s tými šatami ? Treba tie šaty,v ktorých som varil, spáliť ? A na ďalšiu noc ako, mám mať na každú noc nové oblečenie ? Ako to vlastne riešiš ? Už som spal viackrát v oblastiach kde sú medvede a nikdy som sa neprezliekal a ani som nepočul, že to niekto robí. Tak vážne ďakujem za rady.
v.v.l.a.a.d.o.o píše:Ďakujem za všetky odpovede, som rád ak ste sa pobavili. Takže to asi robíme rovnako, pravdaže ani ja nespím v špinavom a smradľavom. Buďme radi, že naše medvede nie sú natoľko agresívne ako americké a môžeme pokojne prespávať v horách.
Pokiaľ ide o ten revolver,máš absolútnu istotu, že by si ho prvou ranou zabil ? To, že ho trafíš do hlavy, ešte neznamená, že ho zabiješ. Zranený medveď by sa s vami nehral . Rovnako nieje jasné, čo by s ním spravila rana do vzduchu z tesnej blízkosti. Kam bude utekať keď sa zľakne ?
Nie je vôbec potrebné na toto odpovedať, každý nech sa zamyslí a uváži podľa seba.
kenaiwolf píše:... Keby bol u nas legalny .454 casull..
Snypo píše:kenaiwolf píše:... Keby bol u nas legalny .454 casull..
Je legalny.Osobne som stielal z takej zbrane.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia