Borsuk píše:Veľmi pekné video,a dosť zriedkavé srnčie vábenie.Viac pozornosti venujú poľovníci vábeniu jeleňov,rôzne súťaže a majsrovstvá na výstavách a Hubertových dňoch sú veľmi populárne.Mne osobne sa to zdá trochu nefér voči tým zvieratám.Páni tvorstva zneu- žívajú dobu,keď sú samci omámení túžbou po párení a nedoprajú im trochu tej radosti.Nechcem ani pomyslieť ako by sme my
dopadli.
Priatelu. Ja osobne nespajam vabenie so samotnym odstrelom. Tak ako pises ze su sutaze vo vabeni. Je to o tom ze ako si schopny napodobnit zver az tak ze pride pri teba. Ide o ten zazitok ze to dokazes. V tom videjku hore to chlapik popisuje presne ze ake su odlišnosti pri samotnom vabeni. A presne to je na tom to uuuzasne.. ak to dokazes az tak ze zver pride. Poviem ti ze uz ako chlapec som chodil na stohy slamy hulakat do vysavacovej rury a ten pocit ked sa z hory vyvali velky jelen ako dodavka sa neda opisat nicim. Tak isto ked brechate na seba so srncom a ten zo zvedavosti chodi okolo teba s udivom ze co za debila mu to brecha v jeho rajone ma svoje caro. Jednoducho suhlasim ze vabenie je ako dvojsecna zbran. ,,Srnojebi,, co vyuzivaju situaciu a vabia pocas ruje tak aby zver prisla na hod kamenom su kapitola sama o sebe. Ale na druhej strane privabit k sebe ziveho lesného tvora... fuuu... vam poviem ze je to kraaasne nieco.. Skuste si to..