sally píše:moja fotka so skalou - nie, nič tam zamaskované nie je. Je to pobytová fotka - kukni si pováľanú trávu
Tak to si netroufám s jistotou odhadnout. Potřeboval bych to projít a najít nějaký trus.
sally píše:moja fotka so skalou - nie, nič tam zamaskované nie je. Je to pobytová fotka - kukni si pováľanú trávu
BushrangerCZ píše:Jinak tu mojí poslední fotku jsem fotil já, podvrh to není, bylo jich tam spousta po celém břehu.
BushrangerCZ píše:Mýval mě také napadl, ale přišlo mi to příliš velké.
SKW píše:BushrangerCZ píše:Jinak tu mojí poslední fotku jsem fotil já, podvrh to není, bylo jich tam spousta po celém břehu.
Ak si to naozaj fotil a bolo tam veľa stôp tak potom to je rys ostrovid, tie stopy sú príliž veľké na mačku divú. A tie pazúry sa dajú vysvetliť jednoducho. Piesok je nestabilný povrch a zviera ako sa po ňom pohybovalo tak reflexívne vyťahovalo pazúry. Záhada vyriešenáBushrangerCZ píše:Mýval mě také napadl, ale přišlo mi to příliš velké.
Ja som mal na mysli na predposlednej fotke zasneženej nad tým nožom je mýval a nie vydra.
sally píše:kukol som atlas a na vydru tam chýbajú plávacie blany - môžu sa na snehu neotlačiť? Myslím, že nie. No na mývala mi tam nesedia otisky zadných nôh. To, čo bushrangercz pokladáš za stopy chvosta (ocas) môže byť kľudne vlečený sneh pri pohybe - dokonca pri otisku jednej zadnej nohy je to aj vidno - stopa je v prednej časti porušená a ide z nej "ryha" čo vyzerá ako stopa chvosta.
Na druhej strane - čo by robil mýval v zime v potoku/vode?
sally píše:skw - a odkedy mýval pije tak, že sa celý ponorí do vody?![]()
sally píše:kukol som atlas a na vydru tam chýbajú plávacie blany - môžu sa na snehu neotlačiť? Myslím, že nie. No na mývala mi tam nesedia otisky zadných nôh. To, čo bushrangercz pokladáš za stopy chvosta (ocas) môže byť kľudne vlečený sneh pri pohybe - dokonca pri otisku jednej zadnej nohy je to aj vidno - stopa je v prednej časti porušená a ide z nej "ryha" čo vyzerá ako stopa chvosta.
Na druhej strane - čo by robil mýval v zime v potoku/vode?
SKW píše:už som tak dopleteny, že neviem ani sčítať prsty. Opravím tie mätúce údaje a nechávam to na vás
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť