addo77 píše:este otazka : ake mate najoblubenejsie miesta kde zbierate zhody resp. na akych miestach najcastejsie sa daju najst.
Paroh môžeš nájsť prakticky kdekoľvek. Pri kmelcoch(No tam riskuješ aj stretnutie s niečím/niekým iným

addo77 píše:este otazka : ake mate najoblubenejsie miesta kde zbierate zhody resp. na akych miestach najcastejsie sa daju najst.
Joda píše:zdravím,
pozoruji že na slovensku máte podobný nesmysl co se táká shozů. Podobné to je u nás. Osobně bych zákon a paragrafy neřešil... žádný myslivec (po vašem asi polovník) nebude nic řešit přes policii nebo soudy. Moc dobře totiž vědí že policie se takovou blbinou zabývat nebude. Spíše vám hrozí že když potkáte polovnika debila s kterým není rozumná řeč... tak se s ním můžete i porvat. Vím to od člověka který na shozy často chodí.. už jednou málem dostal přes držku od třech myslivců jen kvůli shozům. Můj osobní názor je ten že pokud zvěř nestřílíte a najdete paroh na zemi - je to jako jít na houby nebo borůvky. je to prostě "plod" lesa a můžete si ho nechat. Z morálního hlediska je pro mne nepřijatelné aby si někdo nárokoval věc kterou jsem já našel. Pokud to ten dotyčný nebude chtít pochopit... tak se s ním klidně porvu a je mi jedno že je zákon na jeho straně... takovej zákon je totiž k smíchu!
Joda píše: Z morálního hlediska je pro mne nepřijatelné aby si někdo nárokoval věc kterou jsem já našel. Pokud to ten dotyčný nebude chtít pochopit... tak se s ním klidně porvu a je mi jedno že je zákon na jeho straně... takovej zákon je totiž k smíchu!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia