juraj1974 píše::shock: boha to ho cim zivis??? Tak tento pes teda nema sancu zamrznut....
Na co brat psa v zime do lesa ak sa mam bat ci bude klepat kosu?? Ved je to hlupost. Teda podla mna. A okrem toho su na to vseliake oblecky pre psov na zimu ale aj tak mi to nedava zmysel. Pokial moj pes mi ma v zime v bivaku robit problem tak ho neberie. Ved na co riesit problem co nemusim. To je jedno ci je zima alebo leto.
juraj1974 píše:Nooo v podstate som aj ja stihly... No ja celkovo nemecke plemena nemusim. Som skor pre menej komercne plemena v kazdom pripade. Ale to je uz o inom..
juraj1974 píše:A teraz som v uskych... Podla mna je to mix. Je to starsi pes. Nepasuje mi k nicomu podla FCI ale vidim tam v prvom rade RTW a NO... a aj Bernskeho salasnickeho... fakt teraz neviem. V kazdom pripade ak sa mylim tak sa necham utratit....
juraj1974 píše:Bauceron je vlastne nejaky mix RTW a Dobermana...Prave tento pes je dost naladovy a doslova dost nachylny na pocasie. To znamena ze pri jeho povahe je dost mozne ze pri exremoch pocasia sa mu bud straaaasne nechce aleho je max aktivny. Pes tejto povahy pod spravnym vedenim je doslova ideal. Ideal v lese aj v meste. Je to pes pre skuseneho kynologa co ma priestor a pracu pre neho.
rudo1ix píše:jojo "psie desatoro" s gajou chodievam len tutok na kopec nad dom a tiez mam voditko v pohotovosti, zvykne sa rozbehnut ale zas vie sa aj velmo rychlo vratit ked zbadam dalsich psickarov, teraz nachadzame srncie bobky po poli takze o to viac cucim po okoli, ale zas parkrat sa stalo ze zbystrela aj ona poriadne aj ked som nic nevidel, takze max 20m odo mna na dohlad dalsich cloviecikov a ked je kontakt automaticky volam k nohe, bud cakam kym dotycny prejde s gajou pri nohe a rukou na obojku alebo ide na voditko ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť