Ahojte, keďže tu už zopár príspevkov mám, asi by som mal pridať pár slov. ani neviem čím a ako presne začať. Volám sa Ondrej

To že mám rád prírodu a pobyt v nej je asi samozrejmé vzhľadom na podstatu fóra samotného, takže z trošku iného konca... Som ročník 79 a tak už mám niečo málo v sebe poriešené a nejaký smer v živote už sa mi tiež už vyrysoval. Mám tri zatial malé decká a je úžasné sledovať ako preberajú návyky a záľuby odomňa. konečne si niekto z okolia nemyslí že variť si večeru v týždni na ešuse v lese je bláznovstvo... A keďže som ten typ čo si sny plní, máme kopec zážitkov, veľa cestujeme, stále niečo vymýšlame a objavujeme. Ako som písal... sny si plním a tak ich pravidelne obmieňam... Precestoval a videl som toho celkom dosť a tak si teraž žijem taký nejaký spokojný život doma. V podstate mi nič nechýba a som fakt spokojný a šťastný chlap

A keď mi spod rúk vypadne ešte vydarený kus noža, je svet a život fakt úžasný... Čím sú ale moje výrobky odlišné je, že farby a materiály kombinujú prevažne deti, ja už to viac menej len doťahujem do reality...

Pripájam pár fotiek z toho čo mám fakt rád...