Ahoj
...tak Vas tu vsetkych zdravim, konecne sa ozvem prvy krat. Je uzastne najst take super forum kde su fajn ludia a kopa dobrych rad.
Od malicka som vyrastal na dedine, v lese a pri vode som bol vlastne dennodenne a cele prazdiny u tetky na vychode zase pri lesoch, takze mam k prirode celkom vztah, chvilku som chodil aj zo skautmi na nejake vypravi, bolo to prijemne ale kedze uz mam po 30-tke tak posledne roky som to flakal a zase mi to zacalo chybat. Tento rok som sa chystal zase na par vyletov ale doktori zase nieco nasli tak som fical na operaciu a zobrali mi zlcnik takze tento rok asi nebude ziadna prirodna akcia mozno tak prechadzka

, ale som rad ze som nasiel toto forum ktore mi dalo zase silu sa pozbierat a aspon myslienakmi som niekde inde ked uz cas travim stale doma. Uprimne ani netusim akym sposobom som nasiel toto forum pravdepodobne ked som pozeral nejake oblecenie do lesa a noziky, potom som narazil na blog SKW co ma neskutocne potesilo a hlavne som stravil kopu casu citanim jeho prispevkov a zazitkov a tak som sa nejako objavil aj tu. Vdaka Vam vsetkym a dufam ze niektorych casom spoznam aj osobnea snad aj na nejakej akcii. Ste skvela kopa ludi a super forum.
Nemo