Ahojte všetci mam 15 rokov a už od mladi od mladi ma ma to ťahá k prírode žijem v dedine ktorej koncom sa začína les a tak vždy keď mám čas vybehnem hore . k tejto stránke som sa dostal keď som hľadal skúsenosti o prežití v prírode a som rád že som ju našiel môžem sa tu dozvedieť čo newiem ale aj sa podeliť a skusenosti z praxe ktorich ale este asi nieje tak vela
Zdravím vo spolok,volám sa Peťo,mám 14rokov a k prírode mám vzťah už od malička.Bývame na kraji mesta v rodinnom dome tak vždy keď mám chuť vybehnem na lúku za záhradu,do kriačin či do lesa.Zavítal som sem aby som nabral nejaké informácie,a možno niekomu poskytol aj názor z iného uhla pohľadu.
Naposledy upravil Rafael Ingvis dňa 14 Jan 2012, 02:57, celkovo upravené 1
"Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané."
Ahojte síce to nie je môj prvý príspevok ( už som sa niečo popýtal a tak ) ale ako slušne vychovaný by som sa rád predstavil. Volám sa Adam a asi tak ako všetci tu mám k prírode bližšie ako k tejto zrýchlenej spoločnosti. Okrem iného ma láka aj história a to nie len študovaná ale aj žitá a umenie vziať si od prírody čo je potreba a pri tom ju zachovať je určite schopnosť ktorou naši predkovia disponovali takže aj preto som rád že som narazil na toto fórum. A okrem toho všetkého ma celkom zaujíma prírodná medicína, bilinkárstvo a takéto ale v tom som skorej iba začiatočník ( aj keď kde tu nejakú radu určite budem vedieť poskytnúť )
Mam rovnaky postreh ako Sally. Vidno ze je vonku take posacie ze to nuti ludi sediet doma a browsovat po nete. V kazdom pripade sa tomu tesim ze tu pribudaju ludia zo zaujmom o les a prirodu ako taku. Je mi potesenim privitat vsetkych ktory sa zaregistrovali a naplno sa mozu venovat nasavaniu infosiek ktorych tu je veeelmi vela. Este raz. Vitajte vseci lesny tvorovia a pilozte (dufam ze toto je spravne..) polienko do naseho taboroveho ohna....
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.
Ahojte vsetci. nahodou som natrafil na Vasu stranku brazdenim po nete. musim sa priznat ze som naozaj nadseny z tejto stranky je naozaj super. som skor teoretik ako praktik a nerad vypisujem ale haaaaadam nieco hodim do placu. mam rad prirodu a hlavne hory asi preto ze pochadzam z Kysuc ale momentalne posobim v betonovej dzungli Bratislava