Tak ja sa tiež predstavím aj keď som sa už predstavil na inej téme, avšak tu je to najvhodnejšie.
Mám dve mená aj keď len jedno oficiálne, na nete používam neoficiálne druhé Michal. Mám 17 rokov a pochádzam bohužial z mesta, Bratislavy. Moja rodina je pôvodom z oblasti Banskej Štiavnice, Novej Bane a východu Slovenska spod Michaloviec. Telom aj srdcom som stredoslovák ktorý nech robí čo robí a nech je hocikde, stále je mysľou v lesoch a rozmýšľa o rôznorodom speve vtáčikov. Mojou oblasťou a domovom je Veľký Inovec a jeho stráne. Občas keď som bol menší som bol omylom zaklopať aj keď bez Aligátora Majskému na bránu.

K zálesáctvu ma dohnali tri faktory- otec, starý otec a terajšia spoločnosť. V iných príspevkoch som to všetko vysvetlil a dúfam že to aspoň niekto z Vás bude ako tak rešpektovať. Radujem sa ako chlapec (aj keď ním stále som

) že môžem prispievať na také super fórum a byť súčasťou malej ale pevnej komunity milovníkou prírody. Som veľmi rád že niekto mal tú iniciatívu a urobil takéto fórum, ďakujem zaňho. Mám psa s ktorým všade možne behám, chcem ísť študovať na vysokú školu do Zvolena aj keď niesom si ešte úplne istý aký presne odbor, ale už viem že niečo s lesom, definitívne. Momentálne som sa na rok presunul do Ameriky kde študujem jeden rok strednej školy, držte mi palce už len 45 dní a idem odtiaľto. Poviem Vám, neviem aké sú Vaše skúsenosti ale moje nie sú zrovna najpozitívnejšie. Je to balast celý tento štát a celá krajina taktiež a verte mi veľa som toho tu prešiel a veľa ľudí som postretal, čistý odpad. Pardon. Ďakujem Bohu za to že som európan a že mám možnosť vyrastať v tak nádhernom prostredí z celkom dobrými ľudmi. Prosím vážme si ako len vieme našu kultúru, to kým sme, našu prírodu a vychovávajme naše deti v tradičnom duchu, deti sú možnosť ako zmeniť tento svet. Ešte jednu vetu dodám že každý kto si myslí že Slovensko alebo Česko má veľké problémy a že ľudia sú voči sebe zlí, chamtiví a neviem čo, príďte sem a vyliečite sa. Ja som sa vyliečil za asi týždeň a uvedomil si že tento problém je aj tu, aj tam, aj hentam, aj všade na svete. Takže toto som ja a môj svet, kto príde navštíviť Inovec a Žitavskú dolinu (je tu krásne), nech sa zastaví na čaj alebo kávu, ale detaily tu nebudem písať

Príroda je môj život a svet!