Serus chlopi a tuším 4 ? dámy. No je tu taká možnosť,takže o sebe niečo napíšem, aj keď v podstate nemám čo.

Takže k tomuto fóru som sa dostal tak, že si to už vôbec nepamatám, už je to isto viac ako rok. Keďže žijem v tesnej blízkosti lesa/ov a mám k tomu lesu blízko nielen čo sa týka vzdialenosti, ale hlavne srdcom, tak ma zaujíma všetko s ním spojené, teda všeobecne s prírodou. Takto nejako som sa asi dostal k tomuto fóru, keď som hľadal na nete niečo s prírodou spojené. No a odvtedy sa stalo akýmsi pravidlom, že si ho každý deň otvorím a pozriem čo je tu nové. Mnohému som sa tu naučil, mnohé som vedel a mnohé veci , ktoré som v podstate ovládal, som aj vďaka mnohým z Vás zdokonalil. Nikdy ma akosi nenapadlo registrovať sa až dnes, keď som tak premýšľal o tom, že v budúcnosti by som si rád zadovážil nejaký poriadny nožíček a keďže tu sa nachádza myslím zopár šikovných majtrov, ktorí by mi v tejto veci vedeli podať pomocnú ruku, som to teda konečne urobil. To by bola taká krátka kultúrna vložka z mojej strany. Takže príjemný večer prajem z východu.