Nazdar, tak zase niekto nový - ja. Volám sa Ondro a som skaut už od nepamäti

ževraj som mal nedávno 21 rôčkov, neviem, nie som fanúšik osláv, určite nie tých mojich (človek potom ľahko premešká ten deň

). Ako som už spomínal som skaut

a velice ľúbim prírodu. Veľmi rád sa učím nové veci a čerpám vedomosti a to najmä fyzicky, teda keď sám môžem veci chytiť, vyskúšať, niečo vytvoriť, vyrobiť,... Rád používam ruky a nevynechávam z toho ani hlavu
Mojim menším problémikom je, že nie som príliš iniciatívny a skôr by som potreboval niekoho k nakopnutiu, málokedy sa totižto sám donútim niečo nové vyskúšať. Takže ak by sa našiel niekto okolo NR (poprípade študujem v BA), kto by sa chcel podeliť o vedomosti, tak by som bol veľmi rád.
Väčšinou, keď niečo potrebujem tak prídem na net a hľadám lenže na to nemám príliš nervy keďže je toho zväčša strašná kopa a často to nemá žiadnu hodnotu. Preto mám vo veľkej úcte ľudí, ktorí sú ochotní odovzdávať to, čo sa oni naučili ďalej, aby ich remeslo a vedomosti raz nezomreli s nimi.
Zaujímajú ma:
- zakladanie ohňa primitívnymi technikami (ešte sa mi to nepodarilo
- málo skúšania a málo vedomostí)
- využívanie prírodných materiálov na všeličo (hocaká vychytávka použiteľná v prírode, vyrobená v prírode alebo vyrobená s veľkou pomocou prírody je super)
- kože
- drevo, rezbárstvo (vlastnosti dreva, ktoré načo a prečo, ako ošetrovať, ako s ním pracovať, ako ho opracovávať v akom stave atď., čo sa rezbárčiny týka tak som ako prvý projekt spravil drevené prstene pre mňa a moju polovičku, ktoré držia už rok - nenašiel som však žiadne materiály k spracovávaniu a úprave takže je to taký malý zázrak že to drží pokope a nosíme ich už rok
, jedného dňa by som si chcel postavať v nejakej malebnej zakopanej dedinke vlastnú dreveničku, tak momentálne hľadám aj niečo okolo stavby dreveníc 
- nože, kováčina (vždy ma fascinovalo toto nádherné remeslo ale nikdy som nejak nevedel ako sa k nemu dostať, vlastne najväčším zlom je moja NEiniciativita, NEsociálnosť alebo ako to nazvať, jednoducho nikdy som sa nepokúsil nájsť niekoho kto by mi niečo ukázal, dal mi niečo spraviť a pod., raz by som si chcel ukuť svoj vlastný nôž 
- viazané stavby (to je taká klasika u mňa ako skauta, od asi 13r. staviam na tábore típka, a ak sa naskytne aj niečo iné tak idem aj do toho)
- tiež mám rád hory a kopce a tiež celkom lozím po skalkách
- a mám veľmi rád tradičnú slovenskú kultúru, folklór, remeslo a myslím že to je vec, ktorá by nemala vymiznúť lebo je s nami konec
ale neviem či to patrí zrovna sem