Zdravím všetkých buschcrafterov a iných crafterov,tak isto aj zálesákov,skautov a trampov a vôbec všetkých ľudí ktorí majú blízky vzťah k prírode. Ak by som sa mal zadefinovať do nejakej kategórie, zrejme by to bola kategória turisticky zálesák.
Volám sa Dušan, bývam v Bardejove ročník 65, žiadny mladík,ale ani starec. K prírode som inklinoval od malička,vyrastal som na dedine, čiže núdza o potulky prírodou a s tým spojené aj nejaké tie "šibalstva" nebola núdza. Dokonca som sa hlásil aj na strednú lesnícku školu, ale ako to v tej dobe bývalo, lepšie známosti boli na strojníckej priemyslovke a rodičia rozhodli. Tak som od prírody prešiel na strojarinu a po skončení školy som sa jej venoval skoro tridsať rokov. Samozrejme som sa oženil,presťahoval z dediny do mesta ,prišli deti,trebalo zarábať a na prírodu a iné voľnočasové aktivity už toho času toľko nebolo. Pred troma rokmi som so strojarinou sekol, začal som v úplne inom odbore,teda odborom by som to ani nenazval. Teraz mám kopec času a čoraz viac ho trávim v lese, poväčšine ako vlk samotár, v zime ak je dostatok snehu zasa chodím na bežky. Manželka k tomu vzťah nemá a deti už majú svoje rodiny a žijú na druhom konci republiky Nejakú tu stovku kilometrov už v nohách mám, zopár viacdenných výletov s nocľahom pod širákom aj s klepaním kosy

som si vyskúšal a čím ďalej tým viac ma to baví. Keďže máme v dnešnej dobe vymoženosti internetu, tak hľadám,učím sa a hádam aj ja niekedy prispejem niečím užitočným, nepatrí sa predsa len brať a nič nedať.