Myslim, ze vacsina ludi aj tak hlada recenzie na zahranicnych strankach, kde aj ked cudziemu jazyku clovek nerozumie, tak mu pomoze google translator aspon na hrubsi preklad. Navyse zahranicne recenzie su castokrat lepsie, pokial sa teda nejedna o vylucne Slovensky alebo Cesky vyrobok.
Ludia si samozrejme kupuju svoju vystroj priamoumerne k ich financnej situacii. Niekto si vystaci so sekerou za 10€, iny musi mat sekeru za 100€, a fajnsmejkri si daju urobit sekeru u kovaca aj za 200-300+€. Preco by teda nemohli vzniknut recenzie napr. sekier z roznych cenovych hladin od roznych ludi? Zda sa mi to totalne neobjektivne a nefer voci ostatnym, ktori by tiez chceli prispiet svojim nazorom. Inac tiez neviem ako by si zistil, kto je hodny pisania recenzie a kto nie
Status na fore nieje zaruka kvality.
Skor by tu na fore bodlo, ak by kazdy uzivatel/ka, ktory zalozi temu kde prida svoju recenziu, napisal po case nieco ako "vytriezvenie", to znamena, ze by po dajme tomu mesacnom - popripade viac mesacnom ! aktivnom ! pouzivani nastroja, oblecenia alebo topanok vypisal jeho plusy a minusy, popripade sa viac rozpisal o tom, co je na danom vyrobku fajn, alebo naopak, co mu na nom vadi. Sikovnejsi by pripojili aj video a tema by mala stanovene nejake minimum a limity, ktore musi obsahovat. To by sa dalo urobit aj pomocou nejakej sablony, ktoru by vytvorili napr. moderatori. Ak by to dotycny/a nenapisal oznacila by sa recenzia za neobjektivnu a vymazala by sa, alebo by rozhodli moderatori o jej dalsom osude. Ak by sa nasla duplicitna recenzia tak by sa posudilo ci sa zverejni alebo nie. No to su len take akoze napady... Vsimol som si, ze ti vadilo na vlakne o sekerach, ze tam niekto chvalil Fiskarsku X7. Nieco je aj na bladeforums
http://www.bladeforums.com/forums/showthread.php/837501-REVIEW-The-new-Fiskars-X7-14-quot-Hatchet Skus urobit podobnu recenziu alebo iba napis preco je ta sekera tak zla, ze si ju nemame kupovat, pretoze z tvojej negativnej reakcie som to nepochopil...Osobne si myslim, ze tato sekera na zakladne veci staci.
Per aspera ad astra...