Ak máte nejaké nápady ako vylepšiť fórum, napíšte ich prosím - budeme sa snažiť ich uskutočniť.
Vyhovuje Vám napríklad štrukúra jednotlivých diskusných fór? Čo by ste zmenili?
Čo mi tam chýba: sekcia Zdroje z prírody s podsekciami: voda, jedlo, oheň, prístrešie... - diskutované témy ako napr. filtrácia vody, vhodné drevo na oheň..., sekcia Skúsenosti s podsekciami: rady začiatočníkom, survival, tipy a triky, zážitky z ciest... - diskutované témy ako napr. ktorá vec nesmie chýbať v batohu, firebow, egyptian firebow, firedrill, charcloth, kde nájsť na slovensku pazúrik, kto kde bol na akom výlete vrátane fotiek...
do sekcie výbava by som určite zaradil aj podsekciu recenzie, pridal by som aj podsekciu spánok (diskutované témy ako napr. hamaka, celty, bivakovacie vrecia...), batohy a spol. (diskutované témy ako napr. výber batoha pre začiatočníka, moderný batoh alebo USárna...) a samotnú podsekciu Ostatné by som nechal skôr pre veci ktoré sú raritné (diskutované témy ako napr. kto nosí do lesa strelnú zbraň na sebaobranu, výroba digging stick...). Podsekciu Elektronika by som určite premenoval na Hi-tech hračky s diskutovanými témami ako GPS, moderné filtre na vodu...
+ sekcia administrácia s podsekciami predstavenie nováčikov, návrhy na zlepšenie fóra a kôš
v.v.l.a.a.d.o.o píše:Privítal by som možnosť v podsekciach označiť všetky príspevky ako prečítané. Zlepšuje to prehľadnosť fóra. To súčasné delenie predbežne vyhovuje, nie som za príliš podrobné triedenie a súhlasím, že tie hrubo vyznačené návrhy neuplatniť. Prvé príspevky skúsených nastavili úroveň veľmi vysoko, niektoré sa mi však vidia príliš podrobné, nepokladám za vhodné venovať príspevok jednému batohu alebo jednému nožíku. Prípadne potom treba uviesť , že ide o reklamu. Pomenovať elektroniku ako hitech je nevhodné. Neviem ako majú admini ošetrený spam, dúfam že admini mažú. Napokon by bola dobrá možnosť editovať, prípadne zmazať vlastný príspevok.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia