Takže za posledné dni tu pribudli nejaké nové možnosti. Najprv by som chcel ale poďakovať užívateľovi "
Oneho" za to, že to celé zrealizoval a nainštaloval

. Čo sa týka noviniek -
1. Možnosť zdieľania konkrétnej témy na Facebooku alebo Twittery pomocou ikoniek vpravo hore pod hlavným bannerom. Zobrazujú sa až v konkrétnej téme, takže na základnej stránke ich budete hľadať márne
2. Na hlavnej stránke vidieť teraz v ktorej konkrétnej téme bol posledný príspevok. Táto funkcia bola čiastočne upravená, vďaka atti.hombremu za podnet. Pôvodne to bolo roztiahnuté v 3 riadkoch, po úprave na 2 riadky
3. Ak niekto pošle po sebe 2 príspevky, systém ich automatický spojí do jedného a medzi nimi je text ---EDIT--- . Žiadal o to addo77 ak sa dobre pamätám
4. Zmenšovanie obrázkov - ak niekto pošle obrázok cez "pripojiť prílohu" tak ho automatický zmenší na menší formát a po kliknutí sa otvorí v pôvodnej veľkosti. Ak pridávate obrázok z externého zdroja, môžte použiť nový BBC príkaz Img2= (je to ako posledné tlačidlo pri posielaní príspevku), ktorý funguje na rovnakom princípe, tiež daný obrázok zmenší a dá sa na neho kliknúť. Treba ho ale zadávať takto [Img2= URL obrazka]Popis obrázka, i keď nie je nutný[/Img2]
5. Systém hodnotenia - pod obrázkom každého užívateľa je jeho hodnotenie. Po kliknutí na hodnotu hodnotenia sa zobrazí hodnotenie daného užívateľa a možnosť napísať nové hodnotenie. Je to tam celkom zrozumiteľné, jedine čo by chcelo kúsok vysvetliť je kolónka ID témy - nie je povinná, ale ak tam chcete dať nejakú konkrétnu tému, za ktorú udeľujete hodnotenie, tak tam treba dať číslo, ktoré vidíte v URL adrese ak máte zapnutú nejakú konkrétnu tému a je to číslo za písmenom
T= ( napríklad táto téma ma ID 19, ako môžte vidieť v linku). Svoje hodnotenie si môžte pozrieť hore vľavo ako máte užívateľský panel a máte tam možnosť "Moje hodnotenia". Takisto vpravo od toho na opačnej strane je možnosť "Hodnotenie", kde si môžte pozrieť rebríček ostatných užívateľov.
Ak som na nič nezabudol, tak by to malo byť všetko. Ak by boli nejaké nejasnosti, kľudne píšte. Zvažujeme ešte možnosť chatu, no ešte uvidíme

.
Edit: Opravujem pri bode 5, mal som tam zlé ID tejto témy