Ahojte
Skúsim trochu konštruktívnej kritiky, Brácho neber to osobne, je to pohľad z výroby ktorú síce poznáš, ale možno si nad tým neuvažoval v tomto rozmere. Logo je pekné a vedel by som si ho predstaviť na bunde.
Akurát by som to asi rozdelil na:
1. logo (názov)
2. erb (niečo také ako si spravil) súčasťou erbu by malo byť logo
Teraz zopár postrehov z výroby reklamy
1. Čim viac farieb tým zložitejšia výroba a vyššia cena:
- výšivka: na výšivku treba vyšívací program, a ten treba definovať pre každú farbu, teda cena sa násobí
- sieťotlač: pre každú farbu treba spraviť tlačové sito, a potom veľmo pracne nastaviť sútisk farieb
- flock, flex - (špeciálna fólia na termo potlač textilu) čim viac farieb tým viac fólie a každú farbu treba samostatne
nalisovať a tiež sútlač nieje ideálna
- polep auta: klasika signmaking v podstate to isté ako flock, flex
- digi tlač: tu by nemal byť žiadny problém CMYK to zvládne v pohode
2. Nosnou vecou loga je vec, skutočnosť, ktorú má vyjadriť, teda asi názov fóra, ten je v týchto prípadoch veľmi malý. Neviem si predstaviť nejaký gravír na noži o dĺžke cca 2cm, to sa nebude dať prečítať, bude to v podstate čierna machuľa.
3. Skúste sa pozrieť na loga gigantov ako NOKIA, Microsoft, Apple atď..... ich logá sú tak jednoduché a tým pádom tak ľahko zapametovateľné (kurnik je vôbec také slovo
), to je ta podstata, že človek to vidí a už si to pamätá.
To čo je tu navrhnuté by som si vedel predstaviť ako erb, vyjadrovalo by to podstatu. Logo ktoré by sa používalo na komunikáciu a prezentáciu fóra by som zjednodušil na názov. Nejaký good fond, možno pridať nejaký piktogram.
Nezbite ma len som trochu priložil do ohňa