Vazeni clenovia fora,
prichadza mala zmena v ponuke portaloveho tricka/mikiny. Podla aviza ktore bolo rozoslane, na dodrzanie ceny a moznu dodavku potlaci bolo treba 50ks. Tento pocet sa nam nenaplnil k datumu uvedenemu do kedy je mozne si objednat tricka s logom.
Po pripomienkach voci potlaci a dopyte po nasivkach samostatnych som pristupil k mensej zmene.
Dodavatel je ochotny pripravit 50ks nasiviek ktore sa umiestnia na textil (tricko/mikina) a bude moznost si objednat nasivku samostatne.
Nasivka bude na tmavozelenom podklade (vo vzorkovniku: classic olive).
Tym ze prichadza k zmene z potlace na nasivku, to sa premieta do ceny. Podarilo sa mi zabezpecit cenu, ktora je o 0,50€ vyssia voci potlaci.
Nove ceny su uvedene v obrazku nizsie. Cena samotnej nasivky je 2€. Napis na chrbte sa rusi.
Tym ktori sa pytaju resp. uvazuju zeby napisali nieco ohladom toho ze chcu logo priamo vysite:
Logo je velkostne cca 9 x 4,5cm a je komplikovane. Pozostava z vela "stichov". Nie je to jednoduchy napis alebo jednoduchy tvar.
Priame vysitie loga sposobi ze sa latka pod stehmi stiahne. Nasledne to vyzera ako keby tricko bolo dokrkvane. Mal som vzor pred sebou a naozaj to nevyzera pekne.
Preto som zvolil nasivku ktora je vysita na tmavozelenom podklade a tento problem eliminuje.
Priatelia,
ospravedlnujem sa za tuto zmenu a tym co si uz tricka objednali sa ospravedlnujem este viac.
Zmena bola vyvolana ucastnikmi fora

Novy termin uzavierky objednavok: 3.6.2012

Ak mate dalsie otazky ci pripomienky tak ich dajte sem do vlakna. Ak budu k veci rad na ne odpoviem.
Tabuľka velkostí - klik sem: