Neboj sa rezat bude velmi dobre. Mna moja A1tka prekvapila...doma som po doruceni hned rezal karton od chladnicky (chladnicka ma 2metre). karton pomerne hruby padal jak nič porezany na cca 30x30cm stvorce ...noz holil ako by nic. ok, vravim si, chce to asi nieco tvrdsie tak som snim asi cely den rezal feather stick-y a proste len tak palicky na kusocky a nejake drevo...stale holil. zacal som ho teda testovat co vydrzi pri sekani a tak stlkol nejakych par konarov hrubky mojho lytka ...noz neholil trosku mu to robilo problemy, ale do dreva sa zahryzaval akoby sa nechumelilo....potom po nejakom case velmi pozitivneho pouzivania prisla nehoda so zmrznutou doskou a vylamanym ostrim SAMOZREJME MOJA CHYBA A S NEUZNANOU REKLAMACIOU (tiez mam noz s noze-nuz.com). PROBLEM JE, ze sa mi ho este nepodarilo nabrusit tak, aby bol taky ostry, resp. aby vydrzal tak dlho ostry ako ked som ho dostal od vyroby a uz nejaky rok sa zahravam s myslienkou aby som ho poslal do Fallknivenu na prebrus. Myslim, ze noz by bol ostry v pohode este aj dnes (uz ho mam 3 a pol roka) keby nie tej nehody. Ostrie si aj teraz drzi pekelne svoju ostrost co je velka vyhoda tohto noza. Podla mna je aj cena odpovedajuca kvalite na vzdory nejakym chybam. Inac s tymto nozom nemam absolutne ziadne problemy a myslim, ze ani nebudu.

Per aspera ad astra...