Takže slúbil som recenziu alebo postrehy s používania ak chcete tak ....
Hned na začiatok však musím povedať že som nemal pri struhani nemal foťák ale môžte mi veriť že to čo napíšem som ozaj robil
Takže F1-notku som dostal na vianoce .Po rozbaleni nožík holil .. nemohol som sa dockat kedy ho vyskusam v roznych druhoch prace.
Najprv som nastiepal asi 3 alebo 4 agatove polienka hrube asi 10 cm. Nožík to zvladol bez akej kolvek ujmi na jeho cepeli teda ziadne zubky alebo nic podobne. Potom som zo spickov pichal do polena na noz krutil a stlacal do prava a lava.Uplne pri spicke ale uplne na hrote sa vylomil asi pol milimetra ocele ale nebolo to skoro ani vidiet a noz pichal stale. Vylomil sa iba ten ihlovi spic .Takze nemozem povedat ze by to bolo nieco vazne. Potom som robil chlpate polienka co bol sice nezvyk s 5mm cepel kedze som mal pred tym mory ale po chvilke cvyku to islo a islo to velmi pekne. Potom som zastruhaval spic ako keby ste robili kolik noz sa zahryzaval velmi hlboko a islo to snim moc dobre. Toto bolo vsetko co som snim robil vonku . V nutri som snim nakrajal na kocky asi pol kila kuracich prs a mozem vam povedat ze z masom je tento nastroj kamarat . Potom som nakrajal rajcinky do salatu noz utrel a dal do puzdra

Musim povedat ze nozik drzi ostrie pekne aj ked na konci vsetkych tychto ukonov sa mu do papiera islo o poznanie tasie ale predsa ho nakrajal . Po par tahoch na bruske dc4 opat holil. Toto su moje postrehy s nozom fallkniven f1 .
p