Rafael Ingvis píše:Blahoželám k tak peknému kúsku do Tvojej výbavy.![]()
Som nadšený že si nezostala len pri tom Linderymohla by si sem dať tú recenziu čo si naň napísala a samozrejme ak už budeš mať skúsenosti tak aj na tohto krásavca (krv si môžeš odpustiť
)
matus píše:oneho alebo aj ostatný ako robíte tie nákresy ?
Já jsem vždy chtěl mít něco podobného, jako je nůž od A.Wooda pro R.Mearse.Originál je šíleně drahý a časově téměř nedostupný, tak jsem si namaloval několik variant sám.Na praktickém noži už se toho moc nového nedá vymyslet, hlavně, co se týká tvaru.Tak se zkouší alespoň materiály čepele i ručky a občas se něco pozmění, dle vlastních představ a zkušeností.Ale v jádru je to pořád jen praktická kudlabertold8 píše:JJ nozik moc povedenej, uz jsem ho okoukaval. Tohle by mel mit Black taky jako seriovku, zajemcu by bylo jiste dost. I kdyz vim, ze je to primarne Matejkuv navrh
Provádění tohoto výbrusu popisuje Black na knife.cz asi před dvěma dny.Stejný výbrus je i na noži, který mám od Blacka z loňska a je na první stránce tohoto vlákna.Ten výbrus je malilinko dutý, normálně se to pozná, až když ho začneš brousit na rovném kameni, ale je to tak málo, že to pouhým okem nepoznáš.Navíc Black tyhle ostří dodělává ručně, strojově na cca 0,2 mm a zbytek do ztracena dělá ručně (brusný papír?)Michal píše:To prevedenie je úžasnéLen by ma zaujímalo či je ten výbrus naozaj Scandi, lebo som si chcel dať u Blacka vyrobiť niečo veľmi podobné a nebol týmto výbrusom príliš nadšený
stormmast3r píše:to Sally
Ak sa môžem spýtať, načo je určený tvar Nessmuk čepele? Mne to pripadá skor ako kuchyňak ale prečo potom ta hrubka?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia