Pekne si sa vyšantil na tej rúčke.....fakt pekné.Na kukry to berem,ale na sekere si myslím,že by to bol pri dlhšej práci trošku problém..hladká rúčka má opodstatnenie....nechci vidieť tie krvavé mozole...Inak ešte raz peknékeres píše:Tak priatelia,prerobil som rúčku na narýchlo kúpenom ,,kukri". Celkom dobre pracuje ale uhlikovka to nieje . Až doteraz mi nešla do hlavy debata o sekaní dreva v lese Podstatu veci som pochopil až po návšteve smrekového lesa, sekera alebo veľký nôž je nevyhnutnosť (suchý smrek len tak na oheň nenalámeš)! Človek sa učí celý život. U nás samí buk a dub
Peťo.....klobúk dole Perfektná práca...Elév píše:Ani parang, ani kukri, ani mačeta...
Na tomto som pracoval dosť dlho - Tuvskij garňitur. Polmetrové hovado, 8mm v chrbte, 18cm ručka, k tomu menší, ale predsa stále 28cm dlhý Tuvský kestuk (ženský nôž ), všetko parcialne kalene pero zo starej lokomotívy, koža, javor, staré železo, so žíkáte?:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia