Došlo, Pája, k menšiemu nedorozumeniu...

Ja som reagoval na Chesusov príspevok a pokiaľ som ja písal, tak ty si ma svojím príspevkom predbehla, ja som si to nevšimol a teraz to vyzerá tak, že reagujem na Teba a tým pádom Ti odporujem...

Preto ešte raz vravím, že došlo k nedorozumeniu a nemám v úmysle sa hádať na "blbých" olejoch...
Vyjadril som sa možno trochu nepresne... Tým, že som vymáčal rukoväť v oleji, išlo mi hlavne o vnútrajšok (žliabok, kde sa zatvára nôž), povrch som veľmi neriešil... Ten som utrel od oleja a rúčku som natrel, tak ako bola, priesvitným lakom, bez toho, aby som ju napúšťal olejom...
Nakoniec, ja som to myslel z čisto praktického hľadiska, čiže ak človek nemá ten najlepší prípravok a aby ho teraz nezháňal polroka, tak svoje si spraví aj niečo "bežné", odhliadnuc od "estetického" hľadiska...

Ja osobne na podobných veciach, ktoré sú určené "na používanie" nejako veľmi "nebazírujem"...

(dosť často improvizujem...)
A tie (slnečnicové) oleje si myslím, že nie sú všetky rovnaké... Ja, napr. som slnečnicovým olejom natrel niekoľko vystrúhaných lyžíc a zatiaľ nelepí ani jedna...

Samozrejme, uznávam, že trebárs ľanový olej by bol lepší...