vsetkym velmi dakujem ... zpociatku som chcel noz vacsi do tych 16cm.. s normalnou pilkou .. velmi sa mi pacili noze s dutou ruckou na nejake survival veci s kompasom atd.. aj ked som nieco nasiel tak bud bola dobra rucka ale noz o nicom ..potom noz s pilkou ( nez najdem dobru pilk tak je nechutny noz) niekto pisal ze pilka na nozi je na nic.. ale nasiel som par nozov so sawback ako normalna pilka takze si nemyslim ze by to bolo na zahodenie.. na mlatenie po nozi pri nejakom rubani alebo nieco staci hruba spica bez ostria pretoze pouzivana bude len stredna az koncova cast noza .. ale ako to vidim tak pojdem cestou trnistou (mylsim darhou ) a poobzeram sa po nejakom noziarovy .. us len ten material vybrat .. som mlady, sprosty a pacia sa mi noze ako z filmu o mimozemstanoch ( tanto, combat, military) tie sekacie noze nie->moj nazor ..na noz s pilkou co hovorite? ne/vhodna volba?atd ( nechce sa mi do lesa napr na tyzden vlacit 300 nastrojov, racej dva s ktorymi urobim skoro vsetko)
diky za uzitocne info a vobec mi newadi ze sa niekto rozpisal .. ja som rad ze mi vobec pisete. cakal som skor akoze aky k...t to zase pise a ze na vsetko je google a podobne ako som zazil na niektorych inych forach a neboli tohto zamerania
este raz velka vdaka..