P.S.: Ten noz nechcem pre seba

lynx píše:Nevedeli by ste poradit "suvival" noz do takych 20 e, nic extra to nemusi byt, hlavne aby to nebol ziaden rambo noz s dutou rukovätou, kvalita ocele nemusi byt tiez nejaka extra, aby bol vyuzitelny (vybrus, ziadna pilka na chrbte, ...)... Sorry ak su to divne poziadavky![]()
lynx píše:Nevedeli by ste poradit "suvival" noz do takych 20 e, nic extra to nemusi byt, hlavne aby to nebol ziaden rambo noz s dutou rukovätou, kvalita ocele nemusi byt tiez nejaka extra, aby bol vyuzitelny (vybrus, ziadna pilka na chrbte, ...)... Sorry ak su to divne poziadavky![]()
stormmast3r píše::? Swartzwolf je nenormalny shit, to su nožiky určene na reklamne predmety a nie na použivanie. Ja by som sa tej pseudoznačke určite vyhol
poldajko píše:stormmast3r píše::? Swartzwolf je nenormalny shit, to su nožiky určene na reklamne predmety a nie na použivanie. Ja by som sa tej pseudoznačke určite vyhol
Vieš čo máš pravdu a nemáš pravdu... no súhlasím že sa dá na ich nože vyrobiť značka gravírovaním ale keďže ten nôž mám a používal som ho úplne na tie najhoršie práce nakoľko mi ho nebolo ľúto prípadne zničiť, zlomiť alebo ohnúť a s prekvapením to vydržal prečo by som ho nedoporučil za tu smiešnu cenu ..... a môžem ti aj zaručiť že vydrží viac ako MORA.... a tuto kolega nechcel nijak extra super bombastický nôž
hovorím zo svojej skúsenosti s týmto nožom.... chcel som len pomôcť
inak mojím najpoužívanejším a asi aj najobľúbenejším je F1 no ale ten nebudem odporúčať keďže téma bola nôž do 30, 20 €
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia