Tak to je prekvapenie:-)Predpokladam ze je to tvoja prvotina.Hod este nejake rozmery a foto vybrusu nech sa na to pozrieme.Aj si to kalil,ci si to nechal surove?Inak pekna praca......a dufam ze mu zosijes aj nejaky kabatik..
Jurko asi tam malo byť 0,32cm - pilové kotúče začínali na nejakých takých číslach- záležako na priemere...toto mohlo vydať z nejakej fí 410/420 mm , lebo kotúče v strede majú na potvoru otvor na upnutie na hriadel píly.
bol som odhalený malo tam byť pôvodne 3,2 mm,alebo 0,32 cm výbrus ešte odfotím ale planoval som FF len som si nenechal plac na fazetku no ale clovek sa naučí na vlastných chybách celková dĺžka je 22cm,čepel 10,5cm,
Keby niekoho zaujimalo...dnes sa konecne dostal ku svojmu majitelovi
Keď ráno vstaneš, poďakuj za svetlo, za svoj život a silu, poďakuj za jedlo a za radosť zo života. Ak nevidíš dôvod, prečo by si mal ďakovať, dávaj vinu sám sebe. Tekumseh
Elév píše:Kokos! Zergov integrál... bomba! Už dlho žasnem nad Martinovou prácou... futrálik mistra Osta tiež super. Gratulujem!
Ano ano...Majster Zerg a Majster OST sa podielali na zhmotneni mojich predstav (napriek tomu som im nechaval volny priestor na realizaciu svojich vlastnych..predsalen do veci vidia viac ako ja ) ..kazdopadne dobry postreh
Keď ráno vstaneš, poďakuj za svetlo, za svoj život a silu, poďakuj za jedlo a za radosť zo života. Ak nevidíš dôvod, prečo by si mal ďakovať, dávaj vinu sám sebe. Tekumseh
V poslednej dobe sa aj mne čoraz viac páčia Zergove nože a v budúcnosti si asi nechám nejaký ukuchtiť v jeho kuchyni. Mne sa z jeho prác najviac páči Krakenov nessmuk, bo som terazky v poslednej dobe akosi čoraz viac na paroháče.
Pridavam moj vytvor Material: pilnik Ajax, popusteny v elektrickej rure Vybrus: nieco medzi plochym a konvexnym robeny flexou z unasacom Crienky: drevo z drevarne - dub, lepene epoxidom