Elév píše:Velmi pekne Vítku, palisander mu sekne. Za to ručné brúsenie máš moju úctu. Aj hrubý tvar výbrusu si robil ručne? To musela byť hrozná bžunda
. Ešte dajte foto na chrbát noža, mám tušenie, že sú tam nejaké parádičky...
Na prvý pokus celkom pekne....skus tu rukoveť ešte lepsie tvarovo spracovať....tak aby ti dobre sedela v ruke...poriadne presmirglovat a napustit voskom....každy raz začinal....držim ti palcewhitedeath píše:dnes som si (takmer) dokoncil svoj prvy nozeste si musim zohnat nejaky vosk na vyplnenie medzierok v rucke a flanel aby som mohol pekne vylestit cepel
vsetko som robil rucne a cepel som pouzil Lauri Lapplander, na vyrobu vlastnej si pockam este velmi dlho
a samozrejme si musim zohnat kozu, lebo si chcem spravit puzdro, to budem pravdepodobne nitovat, lebo na sitie nemam vergajg a asi by som to pokazil
inac sranda takto si robit rukovet, najblizsie uz viem kde som robil chyby atd, tak to bude este lepsi nozisko
No vyzera super....myslim to drevo kombinovane s kostou....ale ten sekeroidný výbrus....nemože si pomôcť,ale nepasuje mi na tak malý nôž...malý nož ma v prvom rade rezat a sekanie a štiepanie dreva nechat na iný večší nastroj...to moj nazorPája píše:Tak jsem narazila na pěknou lahůdku, woodlore Roba Evanse. Kochání se a obdivné vzdechy povoleny!![]()
macakv píše:Asi to robi nekvalitna fotografia.To drevo pripada ako nedobrusene.Ked budeš fotit,skus vonku ale nie na priamom slnku.Uvidiš že to bude ina kvalita.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia