oneho píše:Juraj tu je ZIP súbor v ktorom máš Súbory DWG a DXF to sú Autocat vo verzii 2000 tak by to stroj mal zobrať. Ďalej AI to je Illustrator a náhlad v JPEG. Súbory Autocadu nazvané _rez obsahujú len čepeľ so všetkými dierami a upravenými rozmermi pre rezanie lúčom. Diery som zmenšil o 1,2 mm nakoľko ak pôjde lúč stredom čiary (to musí operátor asi nastaviť) tak by vyrezaná diera mala mať tých 5,1 mm. Zväčšil som aj čepeľ o tých 1,2 mm. Ideálne ak to vyrežete do kus obyč. plechu a pomeriate či je to OK.
Potom mi daj vedieť či je to v poriadku...
Michal píše:... aky je priemer vyrezanych dier na nity?
macmatej píše:Uz davnejsie sme riesili vybrus. Najlepsi by bol scandi s malou fazetkou na ostrí.
macmatej píše:Teraz je ale otazkou vyska vybrusu. Cim bude vyssia tym lepsie sa noz zarezava do materialu. Nizsi vybrus dava pevnejsie ostrie a len tak lahko sa nevylomi.
Orig. woodlore ma vybrus do vysky asi 35%. Opticky najlepsie vyzera 50%. Najostrejsie ostrie dostaneme pri 75% no ale tam sa uz asi nevojde logo.
SKW píše:Umiestnenie loga na výbrus je nevhodné ak by bol nôž bez fazety, pretože riadne musíš brúsiť celú plochu výbrusu aby si mal stále scandi zero. Pri fazetke by si pri brúsení celý nedral na kameni výbrus , len samotnú fazetku.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia