A tu je firesteel čo som robil posledne. Materiál je spaltovaný buk, krásna vzorka, stabilizovaný a nalakovaný viacerými vrstvami.
matus píše:dobra praca skw mas sikovne ruky z takymto pohladom pozeram na tvoje vyrobky
Škriatok píše:Velmi pekné! Tiež chcem vymeniť ten pôvodný plast, len sa bojím, aby som firesteel nezlomil, alebo inak nepoškodil. Ako to robíš ty? Alebo používaš firesteel bez tej plastovej rukoväte? A ešte jedna otázočka, lepíš to klasickým, alebo prírodným lepidlom? Vďaka.
venco píše:Keď som bol na výstave nožov v Blave, tak tam jatagan ponúkal firestelly bez rúčky na dorobenie. Brat si aj jednu magnéziovú tyčinku zakúpil. Len boli trochu širšie jak armádny, tuším o pol cm. Ale máš to krásne urobené.
oneho píše:SKW: prosím ťa čo je do za drevo ten Spalted beech, je to nejaký druh buku? Kde sa to dá prípadne zohnať? Je to veľmi krásne drevo...
oneho píše:Ešte som trocha vyššie čítal že poznáš nejaké obchody na webe kde sa dajú kúpiť čisté firesteel, ja poznám tento obchod. Máte sním niekto skúsenosti, prípadne aké sú iné obchody?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť