Šídlo už mi pomalu začalo chybět, tak jsem zas cosi spáchala - klopovou kapsu na křesadlo a troud.
Přírodně barvená štípenka+kozinka, ořechový knoflík, autorské vinuté korále
http://lh-shop.cz
kenaiwolf píše:Hlavny dovod pre co pisem je, ze by som vas skusenejsich, chcel poprosit o radu, ako a cim impregnovat/konzervovat puzdro z prirodnej hladenice. Puzdro ma byt hlavne prakticke nie na okrasu a musi dokazat so mnou travit tyzdne vonku v dazdi a vlhku bez plesni a nasledneho praskania pri vysychani.
Dakujem a vela zdaru.
kenaiwolf píše:Zdravim vo spolok,
tak som sa pocas vysychania lepidla, na mojej kozene prvotine, docital az na koniec tohto vlakna. Musim priznat, ze je inspirativne a challenging zaroven.
Az sa mi podari z toho mojho polotovaru dostat publikovatelny vysledok, urcite ho sem zavesim.
Hlavny dovod pre co pisem je, ze by som vas skusenejsich, chcel poprosit o radu, ako a cim impregnovat/konzervovat puzdro z prirodnej hladenice. Puzdro ma byt hlavne prakticke nie na okrasu a musi dokazat so mnou travit tyzdne vonku v dazdi a vlhku bez plesni a nasledneho praskania pri vysychani.
Dakujem a vela zdaru.
Michal píše:kenaiwolf píše:Hlavny dovod pre co pisem je, ze by som vas skusenejsich, chcel poprosit o radu, ako a cim impregnovat/konzervovat puzdro z prirodnej hladenice. Puzdro ma byt hlavne prakticke nie na okrasu a musi dokazat so mnou travit tyzdne vonku v dazdi a vlhku bez plesni a nasledneho praskania pri vysychani.
Dakujem a vela zdaru.
Nazdar, Ja mam vyskusanu v tychto podmienkach len metodu hot waxing. Za horuca rozpusteny vosk vostries do povrchu puzdra tak aby presiakol poriadne - testovane na skautskom tabore 14 dni, kde nam 1/2 z toho v jednom kuse prsalo a stale bolo blato, vlhkost vzduchu bola velmi vysoka. Puzdro to prezilo bez straty kyticky.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia