Chameleon_sk píše:Mamma mia, 12mm? co vyrabas? Pancierove puzdro?
na to uz by som bral maly vrtak.
kenaiwolf píše:Chameleon_sk píše:Mamma mia, 12mm? co vyrabas? Pancierove puzdro?
na to uz by som bral maly vrtak.
No je to 3,5mm hladenica kraj teda miestami aj 4mm a ked som dal 3 veda seba + lepidlo... je to na sekeru tak nech je odolne, nie ze mi padne sekera a presekne nohu aj s puzdrom.
Maly vrtak je kolko ? Nemam ponatia ako sa to zachova pri vrtani ci sa tie diery stiahnu alebo ostanu ako navrtam a tiez ake velke diery potrebujem na dve 1mm nite. No proste lama, uvedomujem si to.
Chameleon_sk píše:Samozrejme ze je sidlo najlepsie. ale na 12mm uz treba mat dobre sidlo. Pokial som si dobre precital tak ho Keinwolf nema. Takze vrtacik 1,5 to spravi a az nasledne ho rozsiri sidlom. Ako pise, bude tahat 2x1mm takze to ze vyvrta 1,5mm mu isto nebude vadit a to co rozsiri sidlom sa mu zatiahne. Urcite to bude lahsie vrtakom "preddierovat" ako sa trapit sidlom.
Ako pise romanpb, ja by som to najskor zlepil vsetko dohromady, vydrazkoval, predznacil umiestnenie dier a az potom sa do toho pustil.
romanpb píše:Predbežne uvádzam priebeh výroby koženého obojka pre psa ,som v začiatkoch zdobenia,celkový výsledok uvediem neskôr.
Michal píše:pekná práca len čo je pravda, len by som poprosil nabudúce trošku väčšie fotky, lebo ja som slepý a rád by som sa pozrel aj na detaily
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia