Pridávam foto puzdierok na malú sekeru co som práve dokončil pre kolegu. Použil som kožu zo starých čižiem . Nie je to pekné ale účel splní... Opaskové púzdro sa dá využiť aj na nosenie inej sekery alebo kladiva alebo iného nástroja.
Nargil: Zkus koupit lněný olej nebo lněnou fermež a do potřebného množství namíchat barevné hlinky podle potřeby. Na malém vzorku vyzkoušej odstín, pak na ostro. Myslím si, že ušetříš.
Zdravim Vas. Uz dlho som sem nicim neprispel ale tak mozno vas potesim spravou ze uz aj na Slovensku sa budu dat kupit produkty firmy Fiebing´s. Uz od decembra 2014 sa daju niektore zakladne odtiene farieb kupit na www.remam.sk ale od marca tohto roku budu vsetky farby naskladnene ako aj ine produkty tejto firmy. Novinkou v predajni budu aj nite francuzkej vyrobi Fil Au Chinois Lin Cable. jedna sa o ferarri medzi nitami. tak dufam ze som par ludi potesil touto informaciu jedna sa o tieto produkty:
jasommato píše:tie nite co toje za material?? mam poslednu lanovu dratvu a potrebujem daco menej vzacne na drobnosti tak a zaujma co to je su aj na strojne sitie??
obal na plastove puzdro na moru , inspiracia rosomak (vdaka) len vtipna situacia , je to 5mm koza , inu som nemal , vie co to bolo tvarovat , namocil som ju , ale povodne plast puzdro je uzucke , no co vam poviem prsty si necitim , ale vysledok , mylim ze moze byt , bola to prvotina co sa tyka tohto typu puzdra ,
A Toto je MOJE :
Prílohy
život je ako bomboniera nikdy nevieš co ochutnáš Forest Gump
rkw pekne si to urobil. Ja ma na to fintu. Z dreva som si vyrezal nieco ako dve polovice formy ktorú stiahnem vo zveráku. Kožu nechám prečnievat viacej z formy a potom za nu taham - tvarujem kombinackami. Neskor po vyschnuti precnievajúcu kozu orezem. Je to jednoduhsie a menej namahave. Neskôr na to prides aj sam ako si to ulahcit. Inak pekny nož ten bushcraftik.