Na Husqvarnu som spravil púzdierko, čo sa dá zavesiť aj na opasok aj hocikde inde. To aby sa nepohadzovala pílka v batohu. Púzdro je urobené zo starej zváračskej zástery, namorené a ošetrené sedlárskym lakom.
Jedna hotová soupravička pro kamaráda, aneb břitevnický set pro začátečníka. Pouzdro je z hovězího kraje tl. 1,5 mm, obtahovadlo je oboustranné (z jedné strany bude nanesena abrazivní pasta), olepené 3,5 mm kruponem. No a když už jsem byla v tom, udělala jsem jedno obtahovadlo navíc.
Kráčím, tedy jsem. Fail again, fail better. (S. Beckett)
Další brašnička na opasek, tak akorát na KPZ v krabičce od energitu. Se dvěma sedlářskými knoflíky se jenom tak sama nerozepne. Kontrastní nit jsem si barvila sama. Jelikož je volná, půjde asi do inzerce...
Kráčím, tedy jsem. Fail again, fail better. (S. Beckett)
Rozhodla som sa niečo nepatrného podniknúť pre môjho deväťročného mobilového vyslúžilca Info pre majstrov v tomto odbore - dobrovoľne priznávam,že jedna strana je ušlá o 3mm /po tomto zistení to robilo dojem,že ide o 3cm no som rada,že som pokračovanie ako-tak "uhrala".../ - presnosť vo výplete tu tiež nejako extra nevyniká... - vo všeobecnosti-ak sa koža tvári,že jej bolo ublížené-môže byť-je to prvotina
Tall je mi jasné že sa nemôžem rovnať majstrom čo sem vkladajú svoje diela, ale som naň celkom hrdý. Je to môj druhý pokus o púzdro na pevný nôž. Robený je podľa video návodu od Osta.
Niekedy človek nájde svoj osud na ceste, ktorú si zvolil aby sa mu vyhol.