takmsom spichol jednoduche puzdrierko na novu sekerku , koža je zo starej tašky (vdaka Viťo) uz bola farbena len som ju očistil a po ušití , za tepla natrel kremom na naze včelieho vosku.
Prílohy
život je ako bomboniera nikdy nevieš co ochutnáš Forest Gump
Ďalšie púzdierko som urobil. Tentokrát na riadny nôž od majstra Bradu. Čepeľ Puronvarsi a rúčka z exotických drievok a tak... Púzdro z hladenice, namorené a navoskované.
ahojte potreboval by som trosku poradit zohnal som lisciu kozku uz vypracovanu ale pred rokmi a zle skladovanu zatial je v celkom dobrom stave ale vypadavaju ej troosku chlpi a potrebuje osetrit predtym ako ju pouzijem na dalsie veci tak ci mi niekto neviete poradit ako ju osetrit aby sa koza zatiahla a prestala pustat chlpi?? chcem ju pouzit na ciapku a dake doplnky kukostimu a hlavu na kapsu
tak uz som dostal radu od majstra zo zlina takze ak by niekto riesil ten isty problem tak je sanca 50% ze sa takuto kozusinu podari zachranit a jediny sposob je vraj poriadne ju preprat v roztoku kamenca a po vyschnuti dobre namastit tukom ja vyskusam klasicky ako na vecinu taychto veci kozmeticku vazelinu
Moj dalsi pokus o puzdro... Tu uz som pouzil drazkovacku,otezavac hran,vyhladzovac,pokusil som sa o dvojite sitie,praca s raznicou a napokon farbenie..