Nový kabátek na můj "všudybyl" (i do kostela ho s sebou beru). Materiál :stará brašna na nářadí. Nit :voskovaný potravinářský motouz. Povrchová úprava : žádná. (leštěno ,zaobleno parohem)
Bobek Ak sa zamyslim nad povodom materialu, tak vysledok sa naozaj podaril.Pouzitie klipu na opasok v podobe odpruzeneho drotu ma prekvapilo ale je to prakticke riesenie.Je vidiet, ze na stehoch si si dal naozaj zalezat...
no už si starý mazák tak napíšem: pekná práca ...chce to už len doladiť detaily-ako napr. zabrúsiť hrany na spojoch do roviny,ale to už nabudúce určite bude
Hotove puzdro na nôž od Eleva. Asi som nad nim dlho rozmýšlal, chcel som ho spraviť aj na horizontálne nosenie ale po niekolkych prerábaniach to dopadlo takto.
Prílohy
Tu je zo zadu.
Naposledy upravil poigne dňa 06 Okt 2015, 17:00, celkovo upravené 1
Ahoj Poigne. Nedala by sa este fotka z druhej strany. A vzhladu puzdra by pomohlo trocha viac sa pohrat pri vyrezavani so zaoblenim hran,spodna cast puzdra,chlopna na malej kapsicke...Ale pekna praca.
Uchytenie na opasok je podla mna v poriadku,hlavne kruzok na dodatocne zavesenie.Na horizontalne nosenie je puzdro dost male,kratke a este dost miesta zabera kresadlo.
Pekna praca... Vyhladene hrany,sitie pekne v drazke.A to prelozenie koze v hornej casti puzdra a spodny otvor poukazuje na OSTa,ale myslim, ze sa hnevat nebude..