Ahoj, mám takú prosbičku na šikovných ľudí z fóra, ktorých je tu neúrekom
Mám taký trúfalý plán, že vyrobím zásnubný prsteň pre moju milú (dúfam, že si to tu nenájde, to by nebolo prekvapčo
). Už som 2 prstene vyrezával (už som to tu v téme spomínal) ale teraz by som chcel trošku niečo šialenejšie ale na to nemám dostatok vedomostí. Chcel by som spraviť kombináciu dreva a kameňa poprípade nejaký kov.
Drevo by som chcel skúsiť asi ohýbať, je tu istá pravdepodobnosť, že bude lepšie držať než prsteň rezaný z kusu dreva (Skúsenosti - 0). A čo sa kameňa týka, nemusí to byť zrovna diamant z JAR ale kľudne nejaký malachit (ten sa mi celkom pozdáva farebne
alebo niečo podobné vkusné, nič extrémne veľké, mám rád jednoduché veci, problém by bol akurát kde niečo také zohnať ale hlavne ako to upevniť do prsteňa. No a kov, keď už by som to chcel doraziť, tak tam plesknúť prúžok striebra alebo pozlátiť nejaký kov alebo niečo podobné, neviem fakt sa nevyznám čo by bolo reálne, najmä ako to spraviť aby sa nepoškodilo drevo, predsalen s kovom sa najčastejšie pracuje za vysokých teplôt asi.
Našiel by sa niekto kto by mi s týmto vedel poradiť poprípade aj pomôcť, podať pomocnú ruku? Viem je to asi trošku náročné, predsa nájsť šperkára či umeleckého kováča no dobre ale ešte to kombinovať s drevom.. A neviem či to tu nie je trošku offtopic lebo prsteň s bushcraftom nemá asi veľa i keď ako sa to vezme