@opossum Hej to mi doslo, ze to je lepsie striekat pistolou, no tu som nemal a uz ma tlacil cas, boli sme bez stola nejake 2 tyzdne takze to bolo tak narychlo aby bola manzelka spokojna

Natieral som iba 2x, viem tiez malo a ten zbrus tiez nebola ziadna slava, brusil som 400kou co je asi dost jemne, strasne sa to zanasalo (neznasam brusenie laku

). Uprimne, nikdy som nemal dostatok trpezlivosti na dofinisovanie povrchu, to musim este dotrenovat psychiku, aby som vytrval s maximalnym snazenim az dokonca

Ak by ten stol bol v dobrom stave aj co sa tyka dyhy tak by ma to trapilo, ze to nie je "dokonale" ale ako som spominal, na viacerych miestach (i ked nie na hlavnej ploche ale hlavne zboku) bola dyha odlepena a vytrhnuta, takze stol tak ci tak nie je v 100% stave takze to, ze su tam nejake drobne chybicky krasy na laku ma az tak netrapi. podstatne pre mna bolo odstranit stary hnusny lak, trochu vybrusit a nalakovat znovu lebo drobec zacina vsetko obhryzavat a olizovat a nepotrebujeme h ofurt kontrolovat ci nema zvachel stareho laku v ustach