atti.hombre píše::yees: nič viac k tomu neviem povedať!...a super zátišie s tou kapsou...už len črpák k tomu!
Diky, kamo dneska si bohatý na podnety, črpák bude nabudúce
atti.hombre píše::yees: nič viac k tomu neviem povedať!...a super zátišie s tou kapsou...už len črpák k tomu!
truppyk22 píše:Michal a aké drevo si použil na výrobu píšťalky. Inak veľmi pekná práca. A pokiaľ na nej nevieš hrať, tak mýslim, že je jedno či sú dierky správne navŕtané, hlavne že poslúži ako krásny dekoračný prvok .
oneho píše:Michal: Fujaru si ešte neskúšal??? Ja som mal na to aj drevo z bazy urezané a asi rok sa už sušilo, keď mi ho naši omylom vyhodili. Teraz asi narežem nové. Na internete boli nejaké návody ako presne fujaru vyrobiť vrátane rôzne prepočty na vŕtanie kvôli ladenie. Teraz som tie stránky nenašiel no vtedy som si ich uložil. Ak chceš pošlem ti to. Teraz je správny čas na narezanie bazy a nechať ju sušiť
oneho píše:Michal: Fujaru si ešte neskúšal??? Ja som mal na to aj drevo z bazy urezané a asi rok sa už sušilo, keď mi ho naši omylom vyhodili. Teraz asi narežem nové. Na internete boli nejaké návody ako presne fujaru vyrobiť vrátane rôzne prepočty na vŕtanie kvôli ladenie. Teraz som tie stránky nenašiel no vtedy som si ich uložil. Ak chceš pošlem ti to. Teraz je správny čas na narezanie bazy a nechať ju sušiť
Michal píše:No po mnohých neúspechoch sa mi podarilo vyrezať píšťalku, ktorá je jakš takž použiteľná - nemá vŕtanú dutinu, ani presný priemer, je to viacmenej pocitovo urobená vec. Ladená je vraj F# - ale či sú tóny na jednotlivých dierkach správne, to už neviem, hudobne som hluchý Zdobená opaľovaním zapaľovačom.
manek2364 píše:Čo poviete na toto nie je to kuksa je to zo Slovenska :črpačka,http://www.uluv.sk/product/crpacky-5325/
kowo píše:manek2364 píše:Čo poviete na toto nie je to kuksa je to zo Slovenska :črpačka,http://www.uluv.sk/product/crpacky-5325/
to je z jedneho kusu dreva? rozmyslam nad tym kruzkom v rucke ako ho spravil ..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia