Michal píše:fatal_error píše:No...neviem ako sa tvari resp. bude tvarit ceresna pri zafajcovani a fajceni samotnom, ale asi nie moc dobre...
..lepsia by bola asi zo slivky. ale vyskusajte aj toto. Samozrejme najlepsi by bol briar ale tak z toho asi tazko bude niekto vyrezavat len tak z nudy
... Hlavne tam prosim napchajte aspon normalny fajkovy tabak uz ked to drevo je take vselijake a v hodnote nad 7€ idealne za 12€...inac to cele nebude mat ani len minimalny zmysel a tym padom pre Vas to bude totalne minimalny chutovy zazitok.
Tak vela stastia a dajte vediet ako to dopadlo
dal som tam tabak za 9E, jeden z mala ktore vtedy mali v obchode, s prichutou honey and rum. Chuti v pohode, ziadne pachute necitim, dokonca aj dlhsie po fajceni je ta chut celkom prijemna, cize asi zla nebude - ale to je moj nazor zacinajuceho fajciara tychto veci
Skor sa bojim fajky z marhuloveho dreva, lebo ta uz pri opracovavani mala zaujimave vone
No tak to este dobra cena a aku mas znacku?
(to len tak zo zvedavosti) ... Aromaty maju tendenciu chutit vyraznejsie a lepsie tak verim ze to bolo docela OK pofajcenie...Netreba sa bat zacat s fajkou je to paradna vec. Neboj sa prestudovat nieco na nete ohladom toho ak sa tomu chces viac venovat alebo ak by si mal nejasnosti tak kludne napis aj mne spravu tuto lebo aj na nete je dost blbosti popisanych--o tom potom
. Drevo ..no tu by som skor zainvestoval a kupil si fajku za 500-600 sk na zaciatok ...ak ju zvladnes tak zvladnes aj drahsie...ja mam zatial svoju najdrahsiu fajku v hodnote 150€ ( presnejsie >>>
http://www.wesleys.co.za/prestigedetail031009.html#lucr ) a vobec sa uz nebojim ze by som o nu prisiel nevhodnym fajcenim. Prvu som kupil za 600sk. Je to obrovsky ...veeelmi obrovsky rozdiel od cigariet co sa tyka chute.
Tak dufam ze ti bude teda chutit
Per aspera ad astra...