jura_czech píše:Jelikož mám tu výhodu, že funkční prádlo fasujeme v práci, tak za ty roky můžu asi trochu porovnávat. Zkoušel jsem Moiru, Devold (kombinace vlna + Lenzing vlákna), Craft a teď nově jsem nafasoval i čistý merino od Lastingu tak jsem na něj zvědavej. Za mě doteď vedl Craft - za prvý je pro mě příjemný na těle, za druhý fakt dobře odvádí vlhkost, za třetí rychle schne a za čtvrtý je tak o čtvrtinu lehčí než Devold (váženo na domácí váze - triko s dl. rukávem Craft XL 195 g vs. Devold 252 g). Devold ve výše uvedeným provedení na můj vkus dlouho schne, jinak je na těle příjemnej. Moira mi přišla na těle taková jako trochu škrabavá, ale to je asi jen subjektivní pocit a dá se na to zvyknout, jinak funguje dobře akorát se poměrně rychle vytahává. Teď jsem zvědavej na 100% merino - ještě jsem to krom vyzkoušení nevzal na sebe, tak uvidíme....
pacho píše:Čo si myslíte o tejto Slovenskej firme a o ich veciach ? Máte niekto skúsenosť? http://eshop.zajo.sk/sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia