Tak, nohavice su uz doma. Zatial mozem hovorit len z prvych dojmov, vyskusal som ich doma, takze to moc zatazovy test nie je

. Nohavice su lahke, maju kopu vreciek s roznymi vychytavkami, v jednom je napriklad mensie elasticke vrecko, takze napriklad mobil vo vrecku neskace. V dalsom bol vodotesny sacok s nalepenym, lepsie povedane - rozleptanym - suchym zipsom, ale o tejto vade som cital snad v kazdej recenzii, takze ma to neprekvapilo. Je to len obycajny sacok, takze to ma nejako nestve

. Vyzeraju dobre site, ale ohladom odolnosti sa budem vyjadrovat, az si ich parkrat vyskusam v lese
Co sa mi nepaci - z estetickeho hladiska - ta vrchna cast od sedu hore alebo ako to nazvat, je na moj vkus nejaka pridlha, kusok sa citim ako dochodca, s vytiahnutymi nohavicami az po usi

no dobre, az take zle to zas nie je. Ale co mi ozaj vadi, no nie je to nejaka vada tych nohavic je to, ze v pase su mi dost volne, musim si davat opasok, ale na stehnach by mohli byt volnejsie

ked chodim tak je to v pohode, akurat ked si sadnem tak sa dost obtiahnu na stehnach alebo ked sa pokusim dvihnut nohu povedzme do praveho uhla - tak to uz citim napnutie latky...