Mam tieto nohavice (verziu bez bocnych vackov) uz par dni a tu su moje postrehy:
1) spracovanie celkom fajn, material je menej jemny, hrubsi a teplejsi nez som cakal, latka strasne chyta chlpy a chrontu (je to vidno najme na tych ciernych castiach), inak ale rychle schne a ciastocne aj odpudzuje vodu
2) kvoli tym debilnym anglickym tabulkam velkosti som musel dat nohavice skracovat a na pase by som tiez este zniesol nejake centimetre navyse
3) nohavice nemaju na konci moznost utahovania, co je pre mna absolutna povinnost pri outdoor nohaviciach (ani ma nenapdlo, ze to tam nebude)...ked mi ich krajcirka skracovala, dal som si tam rovno aj nasit "utahovacky"
4) nohavice maju maju velmi siroky strih - su vdaka tomu pohodlne, no mam v tom neforemnu postavu, aj rit
Zaver: Nohavice su fajn, kvalitne, ale za tu cenu som si mohol dopriat vyrobky od ceskych vyrobcov (napr. High-Point), ktore su omnoho lepsie a premyslenejsie (vlastna skusenost). Kazdopadne odporucam kupovat priamo z obchodu a pred kupou vyskusat...nie z netu ako som to robil ja.